ITALIENSKA MAFFIAN

Tillbaka från italien ! brunare än vanligt och ganska utvilad . kanske för utvilad för jag kan inteäns somna när klockan har börjat bli morgon. aja det är skönt att vara uppe länge.
 
Italien är lika vackert och fantastiskt som alla säger . ialf där vi var. Vårt hus var jätte fint och stort. vi badade varje dag på en otroligt vacker strand ( bild kommer) och åt mycket god mat varje dag. Vi var i rom i några dagar och då var det varmt . Sen var vi i Milano och gick där , lika varmt men faktiskt än mycket finare stad. Det är svindyrt i Italien, asså inte att äta och så utan att typ åka bil på vägarna. men men det hade vi råd med. kläderna var inte billiga heller. jävla fashion house . men jag köpte ialf några plagg. två veckor var långt men man fick stå ut, jag skickade typ sms varje dag för annars skulle jag bli galen och varje gång vi var i stan försökte jag söka upp ett internetcafe ( desperat som jag är). jag klarar inte av att vara borta från vänner så länge. tyvär inga resor för mej utan någon hoe. jag ska bjuda nån på en resa...hm undra vem det blir mohaha.

Ialf i lördags kom jag hem . fett trött jag var men jag ville träffa några normala männskor ( alltså inte min fuckade familj) så jag gick hem åt vilade en sekund sen åkte jag till fåtöljen på hornsgatan. där satt hannu, slampan och invaliden.  de var roliga som vanligt. vi gick sedan hem till mej och åt sushi och sen så gick vi ut. hanna ville gå tilll slussen och köpa glass men inga glassbarer är öppna nu så då hamnade vi på donken som vanligt. jävla skit. men jag åt bara en lite pommes. hehe jag ska banta så alla vet . helt seriöst. eller fasta kanske är bättre...
Cicci sov hs mej och det var mys. vi decka framför tv:n och jag vakna av att en jävla pundskalle (tjej) skriker på gatan " Staffan var en stalle dräng blablablabla" kan inte hela sången men det kunde hon. hon trodde det tydligen var jul och att alla var vakna klockan 5 på en söndag. bara för hon var morgon pigg ( bakis). jag garvade bara och sen somna jag om. vakna sedan nio för vi skulle åka tio, ja alltså jag å min familj till skåne. fan aldrig får man vara hemma. jag vill fan vara med poler. men det fattar aldrig dom. jag följde bara med envbart för att träffa min lilla kusin dante för han är så söt .

ja och nu sitter jag här klockan halv trepå morgonen i en skön soffa i min morbrors hus. jag min kusin och hans kompis har jjust sätt kill bill. den varblodig fast bra. jag ska snart äta  för jag har fastat hela dagen ( nästan)
jag har oxå en katt brevid mej som spinner :) den heter halvan . Love min kusin döpte den efter nån seriefigur.
men det är lite skön att vara i skåne jag har inte vart här sen förra året och nån gång måste man ju hälsa på sin tjocka släkt. jag tror jag skriver typ senare idag för jag är en datanörd som har en data som min bästa vän.
KYSS

RSS 2.0