GOOD FELLA

HEHE VI LALLADE RUNT PÅ FETTTASTE FERREN Å VA COOLA SOM FFAN ! VI VAR DOM SMÅ TRE TVILLINGARNA SOM ALLA VILLE HA^^ HEHE. HEMBRÄNT ELLER LANGAT NO PROBLEMAS HERE. VI DRACK OCH HADE ROLIGT SOM FAN ! VI BRÅKADE IBLAND MEN BLEV ALLTID VÄNNER . SOV HOS VARANDRA . RÖKTE PIPA AT MY PLACE OCH KÖPTE CIGG SOM COOLA KISAR. GLED IN PÅ FESTER SOM SMÖR OCH VI SMET IN PÅ TOAN FÖR ATT SE ATT VI SÅG BRA UT,hallå?. FICK MITT FJORRE NAMN . LÄNSADE PLÅNBOKEN FÖR ATT KÖPA MER PROVIANT TILL HELGEN.LÄNSADE I BLAND SKÅPET HEMMA.LYSSNADE PÅ HÅRD FJÅRTIS MUSIK HÅRD VAR DEN .
VI VAR FJOORTON ÅR OCH VI GJORDE SOM VI VILLE TÄNKTE ALDRIG PÅ KONSEKVENSERNA.
Inspirations musik:FFL-att vara 15 år

Har jag ändrats? är jag lycklig?Är jag mogen nog för den stora världen?klarar jag pressen?när ska jag ta steget?
-ja alla ändras på de åren.
-jo jag är nog en lycklig typ.
-Den tiden väntar jag fortfarande in.
-Jag klarar mig nog
-Efter jul/nyår blir det många nya löften

STARK

Jag är stark för jag orkar plugga när jag har feber.Jag är stark för jag orkar gå till köket å äta  när jag hostar upp slem
Åååh jag mår piss igen! orkar inte prata om det för hela dan har jag mått prima, sen nu på kvällen bara sjönk min frisk het till noll! jag dricker frukt drink  och knaprar brustabletter men det hjälper inte. Ialf hade jag besök idag av min blivande rumskompis Jasmin. Hon är en riktig upppiggande vän :) Vi tittade på Heroes och Gossip Girl (som äger)
Just nu följer jag 4 serier små tittar på 3 och älskar  Vänner på TV. Men serier är så bra så man måste titta på dom speciellt när man inte orkar gå upp för sängen.Fyfan va jag älskar sängen!      <3

we have always fun

Helgen var väldigt lyckad må jag säga, ja om man tittar tillbaka till dom helgerna som inte varit så lyckade :)
Man kan inte räkna med något men jag har lärt mig att...ja, ta skiten som den kommer om man uttrycker sig så. Va inte så desperat och förväntasfull för då går allt skit. Även om jag inte kommer hem 6 på morgonen så har jag haft grymt kul ändå!  En sak är oxå säkert. det är att dryga personer inte kan förstöra min kväll med sitt beteende.
They don´t really have to be rude to other people but  theychoose to be. du har ett val människaoch de är ditt  val


image25

16 fucking år !

Nu var man 16 bast asså litte fiinare lite bättre ;D hör  av mig imorgon nu ska är det natti natti <3


RSS 2.0