lediga dagar kan vara tråkiga dagar

så var den långa sagan äntligen slut... 
Bloggar inte så mycket. men kommer nog göra det i sommar för jag har inge bättre för mej . man vill ju komma ihåg allt man har gjort . Skolan är slut och det är båda skönt och sorligt, fan alla goda tider med klassen är över. nu gäller det bara att komma i en lika bra klass som man hade då. men det är svårt att bli en sån bra klass som vi var ;) jag börjar fan böla nu eller om jag tar fram korten kommer det nog några tårar.så jag avstår från det.
Åren har gått jävligt fort , jag kan inte fatta det. många bra och dåliga minnen. men jag har måttt bättre dom här åren än 4-6. Det har inte bara hänt mycket i skolan utan utanför oxå alltså i privat livet. kan man inte bara få spola tillbaka till den där goda tiden? 

tonåren är en härlig hormon tid :D haha alla hatar oss men det skiter vi fullständigt i . det är nu man "hittar sej själv" säger vissa experter men det tror jag fan på hur jag vill. i sjuan brydde man sej inte så mycket då va allt mest nytt för en , sen i åttan kom betygen då började pressen och stressen det året var jävligt kul men jag sket fullständigt i skolan. i nian blev allting plötsligt allvarligt, nu fick man kämpa med sina poäng om man ville han en framtid. man började ta tiden på allvar och  jag tror mognaden växte rejält. nu var man ju störst i skolan ^^

våren har vart jobbig men ändåskönt man hade ett mål och det var att gå ut nian.den dagen kom fort och jag förstod de inte själv. först var det balen sen klassresan sen massa annat. avslutningen var bäst.9a i våra hjärtan säger jag bara <3

första sommarlovsdagarna var underbara, vi åt ute varje dag óch bara njöt av vädret. sommarn var här för att stanna, men inte länge till för rättsom det var kom regn och åska.vi badade i regnet och blev genomblöta men det är ju oxå sommar eller?
NU har det varit moln i flera dagar och jag bara längtar till italien  där det är sommarvärme (hoppas jag (?) .
nej men ska bli skönt att komma bort lite och bara tänka på sig själv, för min familj får fan anpassa sej för mej .

Imrgon blir det shopping för avslutnings pengarna , man blir alltid glad när man han köpt något! och det beöver jag
Jag kommer hem 30/6 så då är jag ledig för allt. hade bra puckon!  / Rerre

föresten vill jag be om en tyst minut för elvira jarting som ligger på sös med ett sönderkrossat ben älskar dej

RSS 2.0