"Kryck låten"

Idag började vi åtta! snark . Jag hade lite lektioner sen slutade vi tolv. väldigt skönt .Jag gick hem och åt sen kom Issa,Jasmin och Elvira. Vi åt bullar typ  lyssnade på bubbels ( ladda ner regnbågslåten) och sen tittade  vi på Tom and Jerry! Dom andra ville playboy kanalen men jag tyckte den var för snuskig. Sen gick vi ut och satte oss på BULLEN som jag kallar det  ovanför slussen. vi träffade några ungar som var roliga och engubbe  som letade mynt i fontänen. Sen haltade vi hem och åt . Vi södermalmskolan möttes vi upp och jag märkte att jag gillade att springa så jag ska nog göra det i helgen. Vi drog till fåtöjen och träffade massa homies =) Skinnis var oxå ett stopp på våran promenad!

I helgen blire kul så se upp! <3

FACE BOOK?

En skön dag i skolan. vi hade datakunskap, svenska och engelska . Sen drog jag med jasmin,elvis och slyna till fotöljen för att äta !  Sen kom milou och andrea . sen isabelle. Jag köpte skor och en skjorta och dom andra köpte lite kläder oxå! Men synd att elvira  inte köpte dom där byxorna hon provade.  Nu måste jag sluta jävla skit ! men lycka till med skolan imorgon 91:0r!  jag pallar inte skolan ska jobba som alla andra
 <3

Helg knarkare

Första helgen på denna termin har gått. Jag har inte ångest som alla andra som ska börja i skolan utan jag tycker det ska bli kul att gå dit, vet absolut inte varför men det är väll ett gott tecken.
I fredags gick vi till tanto för att titta på bio men bion sög så vi drog till långholmen istället. Det var gratis konserter där så vi gick in å lyssnade. Vi träffade vänner från nya och gamla skolor och det var mkt trevligt. Sen tröttnade vi på det så jag fixade en fest åt alla barnen . Det var kul i början men snubbens morsa var ju där så det var fätt trist  :/ men ialf sen gick vi såklart till donken och käka och jag hade inte druckit en droppe men jag var cp ändå. aja man kanske blir det av typ syre (?).
Igår var det inte lika kul, kräftis sket sig och vi hade ingenstans att ta vägen. Till slut hamnade vi på samma fest som dagen innan men vi drog lika fort som vi kommit. vi  drog såklart till donken sen och vi träffade lite grabbar som var lika trevliga som vanligt.  Sen åkte mille jag och j till nacka och sov hos lilla j. Vi vaknade av solen och jag blev mkt glad.
Imorgon börjar vi tolv så jag ska nog sova länge!  PUSSY <3

The history of having fun

Igår såg vi på utomhus bio i tanto, det var skit najs och ialf jag och Ella var lyckliga . Jag träffa min syrra där och hon hade med sig lite vänner, jag snodde pockorn av dom ^^, Vi såg någon dragqueen film som var bra.
Sen gick vi hem för vissa behövde faktiskt gå till skolan dagen därpå! (me)

Skoldan 2: Intressant att hitta i den nya skolan utan mentorn. men vi hitta ialf. klassen var inte 15 utan trettio fasst vi har inte så många lektioner med de andra 15 st. Vi fick lära känna dom mer idag. Vi gjorde lite intervjuver med varandra ( med kamera och microfon) för att lära känna varandra lite mera , det var mycket kul :)
Sen gick vi till södralatin där vi ska ha gympa för några i klassen hittar ej dit . Sen träffade jag the hoes hemma hos nora och vi satt å fjongade på ballen.
TACK OCH HEJ

New In School !

Längsta veckan i mitt liv typ (?)    Jag njöt av sommarlovet i början sen kom skolan som ett slag i bakhuvudet. Jag låg och stirrade i taket timmarna innan vi skulle börja. Nerverna började visa sina dåliga sidor.
Vaddå ska jag börja i gymnasiet nu? jag är ju bara 15 år! jag vet ännu inte vad jag vill bli eller nått annat här i livet.
Ja men vad ska man göra man är ju född för att gå i skolan typ , eller det är det ändå livet går ut på annars har man inget liv enligt vissa. Men jag har tänkt på det och de kan inte stämma för det finns jätte många som inte fortsatt på Gymnastiet men ändå blivit framgångsrika. Ialf jag har inga andra planer så jag börjar i skolan :)

Första dagen steg jag upp sju !? asså helt galet tidigt. men men jag var typ ändå pigg . jag mötte mia, hanna, lorentz och lukas och sen vandrade vi mot skolan med namnet Riddarfjärden. Aulan var fullproppad med ettor och vi gick in för att ta dom sissta platserna. Uppropningen kom först och vi fick träffa våra klasser. Vår klass består av 15 elever, 11 tjejer och 4 killar . Första dan var mest" lata dagen " men den var skön.
Efter skolan gick alla "gamla" tjejer och fika och vi fick höra lite om varandras skolor, de va najs!



RSS 2.0