HEJ DÅ STHLM

IDAG ÅKER DANSKEN OCH JAG TILL SKÅNE/DANMARK

image24





önskelista

Måste skynda med min önskelista. vafan jag fyller år snart ! det är min födelsedag om  en vecka och en dag. 
Men va önskar man sej när man blir 16 år?  Ingen moppe ialf, ingen bil som i USA . Jag får skriva upp lite saker som jag kan tänka mej , men samtidigt gillar jag överraskningar. Men jag vet en sak jag önskar mej en KAMERA !
                                                                                                  
                                                                                         CANON  400 black


Stockholm vaknar igen

Tråkig måndag.  Vart deppig idag. Fråga inte varför för det vet jag inte. Bara känns tungt idag.
Jag tror jag är deppig när jag inte gör något , ja i skolan gör man någonting men det är inte samma sak.  Jag behöver nånting fysiskt  som typ träna nått. Jag ska börja på Sats och sen simma lite.  Sen fram mot våren ska jag jogga.
Efter skolan var jag med Isabelle och Jess. Vi handla lions och åt i guds hem. dom mobbade oss där. fyfan vi tände ljus och allt.Sen vandra vi mot stan, MQ och HM handla kläder . Jag hade bestämmt med H att vi skulle träffas så vi mötte han på hötorget. Åkte till slussen och fortsatte till nästa å nästa station...sen vände vi. Jessica åkte hem å vi satte oss och fika på kafe kladdkakan i G-town. Kvällen blev lyckad ändå ,tack !

Andra avenyn is great!
image16

Hallonpaj in the bed

Jasmin tittar på min grannes fönster
J- Titta nu pullar hon sig vid matbordet typ !
R- haha fan va sjukt !
E- Vaddå det skulle inte förvåna mej om hon gjorde det...

När elvira tappar pajen i sängen blir tillvaron genast roligare   =)  Har så kul med mina små clowner .-.


Spola tillbaka tiden

Idag hade vi en tyst minut för Killen som blev mördad av dom kallblodiga idioterna. den äcklige ledaren som har fått flipp i huvudet och tror att livet är som GTA (tvspel). stackars lilla rikemansunge som inga vänner har. mordhotad och inspärrad på K häktet inte illa för en liten skit unge som han. . Ingen vuxen kunde väll tro att 16-åringar kunde slå ihjäl varann? det är vanligare än något annat nuförtiden och det är ingen nyhet för oss som har sätt det. Sorligt att en människa måste dö för att samhället ska uppmärksamma våldet på gatorna. punkt för mig (f)

taco fiest

Stockholm är bäst. kom att tänka på det nu när jag flög över staden . Det är skönt att flyga jag är inte flygrädd ialf.  landade på bromma sen blev jag hämtad av syrran och hennes pojkvän. På kvällen kom Smetta gänget och åt middag. inte så många men det kvittar . Vi åt tacos och kassta ägg på folk nere på gatan. de blev arga.-.
Nu har jag druckit varmt te med socker för att bli pigg för ikväll ska inte sovas ! SLEEP TIGHT

We play music

Söndagmorgon. Inte söndagångest i dag utan en väldigt fin söndagmorgon . Solen lyser och jag ligger i vår nya hängmatta på altanen(med lilladatorn). vaddå har hon en altan? nej jag är i skåne. där har vi en STOR altan.
Min helg har jag spenderat med släktingar här nere. kul att träffa dom efter ganska lång tid. dom små växer :)
Igår åkte vi till Väla och handla sen åt vi middag hos min morbror. PÅ kvällen såg jag och mina kusiner ( 3-6 år) hipp hipp hora . den är galet rolig. sen jag mamma och alex hem och såg på en hyr film Disturbia den va faktiskt en as bra thriller. Idag flyger jag hem till bromma och åker ensam därifrån. Pappa är på gotland och mamma kommer hem på tisdag så jag är ensam. får se vad jag hittar på ikväll jag är fortfarande inte helt frisk .PEACE

KALAS PÅ DONKEN ALLA ÄR BJUDNA




Rekommenderat pris för ett kalas är 550 kr plus kostnad för mat. För tillägg/temakalas tillkommer en extra avgift. Avgiften ska täcka materialkostnader och extra medarbetar kostnader för den längre kalastiden. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Alla priser nedan är beräknade för 10 barn.

Utklädningskalas
Vår rekommenderade extra avgift dessa kalas är 200 kr vid 10 barn.

Frukostkalas
Ingen extra kalasavgift tillkommer på dessa kalas.

Ansiktsmålning
Vår rekommenderade extra avgift på dessa kalas är 150 kr vid 10 barn.

Fortsättning »

RSS 2.0