sol sol sol

Vaknade av sol , fick mig att stiga upp tidigt även om vi var lediga.tummen upp! Jag åkte direkt till stan chillade gaalet i de fina vädret med martino!
Fan imorgon har vi prov igen !f får gå som de går. Just nu vill jag bara på festival och att de blir sommar


 KING OF FUCKING LEONS I SOMMAR!!

vintern är som ett äckligt sår som aldrig försvinner

Fyfan för vintern BLÖÖÖÖ BAJS PÅ DIG! orka att de ska vara is strömmar just där vi bor!! jag klarar inte av de här med ge mig vår ge mig sommar föfan!!! urk. Idag var de matteprov lol fucking matten kan ta sig i röven.ingen som inte har läst matte b vet hur svårt det är. jag har pluggat varje dag sen jag kom hem från thailland fyfan. men har gjort lite kul ialf ! alla fyller arton nu kul för dom! hehe men jag som e 92a har lång tid kvar. äh krogen e överskattat. föresten kanske jag och fanny ska jobbba på peace and love som små jokrar som slavar. haha.
I helgen blire mest chill och middag på fredag och Lördag. hoppas jag e frisk då för nu känner jag mig inte på topp!
peace<3

The killers-Spaceman äckligt bra

ett cp flera cp

MEN PALLA MED ER!
eh lol. fan ta bloggar haha som e så patetiska.jag e patetisk? haha helgen var cp. I fredags jäävligt kul haha dom som var där fattar. i lördags fest med massa fjortisar , krig mellan kungsholmen och torranorra? alla drack kosken och dansade som ffjollor. vafan var knarket? jag glömde min limevodka fuck. vaknade inte av en baksmälla eftersom jag pallade inte dricka. vi i bandet åt frukos sen gymmade. va sägs som att bara ligga i min säng nästa helg och stänga av mobilen`?


                    JAG VILL HA      !

gladarebecca

haha jag håller aldrig vad jag lovar , right? skulle blogg varje dag. men ikke jag har glömmt bort denna blogg, kanske ska lägga ner den? den får ändå ingen tid..sorri. okej jag ska försöka blogga varje dag , men jag har inte tid så vi säger en gång i veckan?
Nu har dom två veckorna i paradiset gått. synd att man inte kan stanna där tillsman dör.galet skönt det var ! är brun som en coccosnöt nu:) lol. första dagen i skolan idag mycket tråkig men roligt att träffa alla! imorgon har jag ett prov och på fredag så jag ska väll börja plugga snart.SNARK. jag e skit trött låt mig sova! agnes och jag var på yoga idag, super skönt faktiskt men jag typ somnade på mattan?he he sen i helgen är det fekke ångest eftersom jag inte vet vilken jag ska välja.dampar lite. men men kommer ändå vara död så man kanske ska sova hela helgen?apa skönt.
nu ska jag titta på en film vi köpt i thailand och sen kanske äta mat om jag inte somnar Pussen


RSS 2.0