snart kommer bättre tider !

posetiv posetvi måste man vara i livet ( känner mej som en filosof) men iband vill man bara gräva ner sej och vänta på bättre tider.eller?aja det är snart sommmar och man slipper helvetet.SKÖNT! jag funderar på att typ börja jobba om jag inte kommer in på den skola jag vill, pappa tycker det är okej ialf.tjäna lite stålar sen flytta utomlands till ett bättre liv.tre veckor kvar , jag måste hålla ut!

veckan har gått fort eller vi går ju bara tre dagar.snart ialf. i måndags hmmm då gick jag hem för att tvätta och ta imot nya möbler.sen gick vi till jessica och åt pannkakor trevligt . hela den dagen var MYCKET konstig eftersom hela skolan höll på med hemsidan peteranswers.com gå in på den han vet allt om dej  men du måste va smart och snäll,han är min själ ! haha allas själ :D
ialf idag var jag halva dan iskolan sen gick jag hem och la mej. trött eller ej jag ville bara lägga mej.
vaknade tre ringde mille och berättade lite saker sen gick jag en promenad med hunden och på vägen mötte ja polisen som hade tagit en fullgubbe .  tashie lekte med lakritts och alba och vi gick hem , gjorde mat sen tränade jag med M och J i ringen. man måste det för att kunna visa sej i sommar. alla 91:or snart börjar det bli bal dags så leta klänningar säger jag bara :) jag har hittat min ( tror jag)
Nu har DH vart och jag sitter vid datan fan ska sälja den och köpa en moppe eller en bäbar.jag ska sälja mina kläder oxå.har för mkt. Jessica har en kul blogg loocka in den;) eller ingen läser detta men ändå jag har inget att skriva .
Vissa människor är värda att hålla i , nu vet jag vilka  <3 kärlek

RSS 2.0