bbbbbbbajs

Aqua!!!!!!!!!!!!


De var en gång en maskerad

Fredagen den 6/6-08 var det en maskerad hos Berget i enskede,  det var sago tema. Jag var Poccahontas alla andra var roliga filurer. De var fekke må jag säga fast man blev jävligt trött mot slutet.puhh sov typ en timme (?) Aja alla vaknade med värsta headbangen men de e alltid skönt!  Idag blire väll utgång också fast jag ska ta de lite chill ,som mitt horoskop säger.

Snart Peace and Love Wohohoh!

Jag längtar efter min prins...snyft <3


what happens in vegas

I Love This Movie


oj glömde...

mobilen är min nya mobil om en vecka! HÖHÖ^^

sommarlovet har bara börjat!

FYFAN VA VI ÄR BRA ! ahhah look a like studenten, men nej nu har vi slutat ETTAN haha småttingar :D Nej men fett stolt jag är över mig själv som har klarat ett år på gymnasiet utan ett IG höhö, lärarna var snälla iår kanske? not. Men nu ska jag fixin mej inför firandet av sommarlovet! Shit har ännu inte fattat det . men nu blire utgång peace and love till alla G33ks!



Some things go with the flow

Schön söndag :) Schtekte i skärgården med elvis ! vi åkte våran båt och solade järnet . Vi spelade oxå strandtennis men det sög vi på . Sen blev de picknick på långholmen med Hannu, jassi å nikita. Mysigt men sen blev det kallt och då värmde vi oss under filtarna. eller jag höll händerna över kålet, höhö . Bara TRE DAGAR till Avslutning nu jag e HAppYY!




Grattis Malin och Therese som fyller år idag! puss

RSS 2.0