Vi älskar bajen

Mitt livs första derby, heelt galet! Fan va bajen va bättre än Aik svinen! straffen var dom fan inte värda , utan den skulle va dom helt underlägsna SUCKERS! Matchen var ialf grym och man skrek så man blev hes. Men efter matchen blev de kaos vid ingången blev vi attackerade av aik klacken och folk sprang av panik tillbaka. Jag gömmde mej bakom en säkerhetsvakt som sa att jag skulle ta de lugnt. När vi väl kom ut var vi omringade av polishästar och polisstyrkor. Vi kunde inte komma ut någonstans alla fick panik och jag trodde att jag skulle dö.De va som att springa lite från en jätte våg , man vet inte om man kommer från död eller levande. Vi åkte tillslut tuben hem och där var de poliser så man kände sig trygg.
Imorgon har vi gympa på södra med jonas He he  puzz



Say goodbye

  SMK   

Söndag helgen är snart slut! =( Men men nästa helg blir de fan Fekke fekke spåra spåra de kan ni ge er fan på! Idag blir det middag på restaurang Jimmys steak house för att säga bye bye till Isabelle ;( sorligt. Men vi träffa ju ganska snart. Fan jag ångra att jag inte oxå flyttade till USA , helt seriöst.
PSiloveyou

Flashlight

Nästa helg säger jag bara tre ord Tattuering Popaganda och THE HIVES!  fyfan va jag längtar kan inte tiden gå lite fortare!?
Jag längtar stört mycket till Usa som kommer bli sjukt najs ! isbelle åker ju förfan om 4 dagar :O så på söndag blir de ett goodbye :(:(:(  Jag börjar se i framtiden nu på feting bra grejer . jag vet att man ska se i nuet (?) men jag ser bara dom bra tiderna i framtiden inte nu.  Fan va jag hatar att va ung å liten. men man kommer väll aldrig bli stor...

UTGÅNG IKVÄLL SÅ TA PÅ ER PARTYHATTEN! =D

 Snart ska vi hälsa på CICCI i danmark :)


We are in second grade

Schoola imorgon ! Som vanligt går tiden fort som fan  ,  man hinner inte äns blinka så är det vanlig vardag igen. Men sommaren har varit så bra! i lördags var vi på hoffa så FUCKINGBRA! Sen vare fekke på kvällen :D Vi har bokat derby idag jag bullen å Tash! Fett grymt de ska bli. sen poppaganda på fredag och lördag ! Familjen lixx :D

                                  
                                                                        Vi älskar bajen 

good luckfuck

Baby boom? vafan hela jävla svergie kryllar av barn (0-5) har åkt flyg,tåg och båt och varenda jävla gång är de typ en miljon barn! jag har inget emot  barn. men de blir för mycket, jag kan lix umgås med mina kusiner i ett dygn sen är jag slut! och dom är inte äns jobbiga! nää fyfan. att människor orkar. ne men ett skulle vara okej men alla ska ju ha MINST tre.

Nog med de, jag har åkt på en jävla halsinflammation Fyfan , hatar livet när man e sjuk och missar allt roligt. de är såklart jag ska bli sjuk nu när skolan ska börja och alla roliga spelningar kommer.man vill bara typdö. missar fucking SMK som man typ börjat gråta  av när  man såg på hemsidan att de spelade Idag. ne men juste allt ska va orättvist. och allt på detta börjar skolan snart ...seriöst jag jobbar hellre



framtidsplaner

Framtiden gör mej otålig. jag vill att den kommer nu fort som fan! Jag vill inte vänta på den längre. ååh va jag e otålig. Men skit samma de går ändå inte att skynda på så man får väll lida tills dess. Två år kvar tills framtiden står framför ens ögon och bara väntar på att man ska bli vuxen och veta vad man vill. jag vet inte va jag vill? KAOS

Lovet är snart slut fyfan snart börjar bajs skolan. hösten= ångest . hur ska jag klara mig?  jag vet inte tror inte jag orkar bry mig. Idag var jag med mina kusiner på TomTits  faktiskt riktigt kul ! Vi gjorde alla saker man kunde göra ingen bangade=) Imorgon ska dom åka tillbaka til Kanada .där bor dom. Jag ska typ flytta till dom. där får man ialf en bra utbildning + jobb. kanske åker dit innan jag åker till Isabelle i usa.

 saknar min anna <3


uppdate from the summer

Asså sommaren vem älskar inte den? Men för i helsike den går ju så fort! tiden går så fort! har jag blivit gammal? Nej men det känns som jag var i Italien för en vecka sen å det var ett år sedan :S skumt . Ja sommaren började ialf med Gotland med midsommar firande Wik,Edhag och dom andra , vi hade faktiskt grymt kul! sne fyllan var grym fast när v vakna så kanske vi ångrade de lite.. ialf efter det var de dags att packa för min resa till Borlänge Peace and love ! Varje gång jag tänker på det får jag en så jävla skön känsla i magen :D haha de var fan de roligaste jag gjort (tror jag)

Effter det blev jag såklart sjuk, men de kunde jag inte va länge eftersom jag å madre skulle till Grekland å glassa. Grekland är ett underbart land och jag träffade två koolakatter vid namn Matilda och amanda sköna brudar!

Sen kom jag hem jobbade en dag sen var de raka vägen till slynorna. hanna ¨å ellinor WIK. skönt att komma bort från allt å alla.

Veckan därpå åkte jag till Spanien, jag ville fan inte åka dit ! vem bryr sej om att åka utomlands jag ville vara hemma med polarna...åka på emmaboda föfan...men nej man måste följa med. Jag dampade i onödan för spanien var inte så tråkit som jag trodde de skulle va ^^. Huset vi hyrde (gratis) var stor å fett fint. nära vattnet och med egen terrass! Stranden var sjukt fin och maten MUMS (:  Vi var på tjurfäktning , gick i enoroma grottor, va på enormt vattenland och solade å bada varje dag. ska fan inte klaga men men.

 Nu är jag hemma igen såå skönt! älskar att komma hem till sitt. inte virra runt hela tiden som jag har gjort hela sommaren. Men nu börjar skolan om ca 20 dagar så jag ska ladda för de så nästa sommmar hoppas jag kommer bli minst lika bra! Tågluffa föfan!

Lite Fjollbilder från sommaren 2008
           

RSS 2.0