är jaen kvinnomisshandlare?

JAG SOLAR SÅ DET SVIDER Å SMUTTAR PÅ MIN CIDER

idag har vi först provat kläder sen fikade på "lillafiket" sen åkte vi till hm och prova bög kläder sen satte vi oss i kungsan och smutta på en mjukglass (7kr). När bögarna la sej på varandra ( nämner inga namn) så blev killarna väldigt k0ta så en kille kom fram och la sej brevid dom . vi såg att dom andra filmade och vi frågade om han fick pengar för att göra detta ja som vi trodde fick han det. 20 ynka kronor.
imorgon tänker jag inte gå för vi har so NP ! ingen annan skola har det och jag pallar inte . men men skit samma

idag var det en terrorist övning vid eriksdal och dom skulle spränga ett tåg
Rekor: Ja idag Mikael har jag fått ett sms från mynidgheterna att vattnet är förgiftat , vi får inte dricka vatten ur kranarna eller gå på toa å tvätta händerna. det är till för att träna om terrorister kommer hit
Mikael: måste jag hälla ut mitt kaffe då?

HADE BARA LUST SUG BALLE!

some day you will understand why.

Idag var jag i skolan punkt Jag hade ganska kul punkt Sen gick jag hem och tog mej en bit mat punkt

Jag leker rolig ,HAHA så fucking funny it won´t be funny without any money gaaaarrrrllll! check your acount now before I take your blody money !

LIVET LEKER OCH VARFÖR INTE LEKA MED?  
 
helvette ta dej i kragen människa du behöver inte leva upp till allas förväntningar, å föresten elvira kissar just nu i telefonen så stör ej!
nej men nu alla maddafakkas ska vi ut i solen å sola med våra nya överdelar OBS bara överdelar ! å sen ska vi hänga i kungsan och tigga korv från pållen,jonte och koerk . eller rättare sagt sno.
elvira å jag gillar ju ballar ( icke omskurna ballar) *mums*

R
-Har du testat hur långt in du kan ta in en banan i munnen?
E-Ja det är klart
E- Har inte du det?
R- jag gör det nu !

ÄT MYCKET BAJS ! / R

RSS 2.0