I need spleeping pills !

Herre gud va man kan va trött ibland !  snark jag somnar typ nu ....
tror jag har sovit 4 timmar på tå dygn  inte bra. men men jag har ialf haft det roligt ;)
I onsdags var vi hos några grabbar i dalen det var najs , vi stanna till 6 eftersom vi missat  den sissta tuben. När alla andra folk hade gått vare bara jag , milou , tarzan , terrence ( aka transan) och krippe. vi chillade i öl sängen å dom två T:na och jag spelade cs :D relly najs vettöö!
Vi tog tuben till medis å vi gullmars kliver det på två väktare som är otrevliga som fan! det är inte deras jobb att mobba ungdomar....eller?´ialf vid bågen så kom jag å mille på låtar till melodin " Sommar natt vi glider fram i mörkret nana"  den är gammal men bra!

IGÅR: Jag träffa milou,hanna å jessica i stan vi shoppa lite men var helt döda å orkade inte med allt folk så vi satte oss på ett fik å fetta oss! mohaah
sen på kvällen kom enskede crew och compani till min lya å vi rökte vattenpipa å titta på tsatsiki :D galet bra . Lillen sov över och snodde min säng som vanligt men jag tog tillbaka den ;D ingen sömn den här natten heller...fast rölig!

GODBYE and have a nice day <3

LYCKLIG? föfan heller

Åh varför är livet bara kasst!? pallar inte skriiva mera ! jag vill inte ta själv mord för det är bara så själviskt!
jag har det för bra så jag måste få det dåligt nån gång .. ja och nu händer det
hinner inte skriva meera men om ni läser att en 15-åring dog pga självmord så var det inte jag!
HELVETTE VA MAN VILL BARA INTE FINNAS IBLAND

/jävul


Boring Juldag.

Dagen efter dagen

TRÅKIG DAG! allt är dött fa fan gjorde alla igår igentligen? :S söp hoppas jag att folk inte gjorde för då gråter jesus nu :( hehe
Det måste ju hända nånting på en dagen efter dag eller?! okej kanske inte för alla ligger hemma och beundrar sina julklappar , nerdos!
Ja några männsikor hade ialf inget å gör å då gjorde vi något tillsammans ! :D vi satt å fiak på fåtöljen , dom spelade så jävla hög musik så man fick skrika till varanndra ;)


JA MEN IMORGON SKA ISABELLE OCH JAG SHOOPPA SOM FAN ! JAG KOMMER BLI PANK MEN NÖJD :D HIHI! LOVE STUFS <3 

björnkram från R


Lilla tomtemor

JULAFTON:  ja så äntligen var det julafton :) ingen julkänsla alls men men vad ska man göra när det inte är någon snö! :0 jo fan lite julkännsla är det när det börja lukta julskinka å annan julmat i huset :D
Efter att ha ätit julgröt å annat juligt så åkte vi iväg till min kusin i norrtälje , efter ca 1.20 tim är vi framme vid det fina huset . Det är verkligen gulligt! stort men gulligt! ;D
När vi kommer fram sätter vi hos framför tv:n ( the kids ) och tittar på kalle balle . orginellt men nödvändigt!
Om jag ska va ärligt så titta jag inte så mkt eftersom jag höll på att skriva massa jul sms till vänner å bekanta :Å 

Sedan efter maten var det som alla kallar " höjdpunkten" alltså julklapps utdelning ;D Jag fick nästan allt jag önska mej men var mest upptagen med min kusins barn Ellen som är ett halv år , SKIT GULLIG! hon hade sin lilla tomte dräkt på sej och den gjorde henne till årets tomte mor :)
Alla bebisar är inte alltid gulliga men hon är! :P haha  det är sant.  Hon fick massa julkappar som JAG fick öppna:P hihi vilken ära *stolt*  Längtar tills hon blir lite äldre så jag kan lära henne allt jag kan  ! ^^,

Vi åt lite efterätt sen satte jag å mina brorsor å mina kusiner oss i puffsoffan och titta på Monster Inc och sagan om ringen haha båda har jag sätt xD
Sen åkte vi hem för vi hade en lång väg hem ( bara vi som bor i sthlm )

Vi testade alla nya grejer och jag tittade på sex and the city och greys anatomy boxarna jag fick.
Sen somna jag till musiken som jag hade i öronen :)

TOMTEN MAKE MY DAY!  love from R


La Dia

IGÅR:  Avslutning cirka 9.30 . aulan sen till klassrummet för att få betygen. det var inte så farligt som jag trodde hihi ;) Vidare till stan med mille å isabelle . köpte en skjorta å lite julklappar.
Sen chilla vi hemma hos isabelle på kungsholmen ;) najs jag garva som fan när vi åt för typ ingenting ^^

sen åkte jag till mormor och fick lite julkappar ;) fick 500 spänn och örhängen från mormors syster
Åkte hem och mamma å jag köpte pizza å var fetton framför tv:n ( mamma tog pizzorna utan ost för att det skulle bli "smalare" men det smaka skit )
Sen kom ella å vi chilla med glass :) Vi vandra ut med the gang men hitta ingen fest så vi titta på film hos ella. en skräckis som var helt fuckad, jag blev piss rädd men den var bara konstig det lilla jag såg =)

Senare på kvällen ringer lillen å har missat sissta tuben. får sova hos mej , bed and breakfast you know!
vi vaknar halv ett.är helt död för jag är utarbetad å det är skolans fel :@ mådde illa av den skabbiga frukosten. Vi åkte till ett internet cafe och skulle spela cs men det var fullt :P förbaskat oxå!

Jusst nu sitter jag vid datan å Nora å ella sitter i min säng å tittar på Halloween ! den är grymt skärrig! eller inte just denna men dom andra :)  jag ska nog titta på den med för jag vill veta hur det går för wanabee john :D MOHAHA! 

GOD NATTI  ! löve från trippelenheten <3


Tomten är far till alla barnen (nästanalla )

MENINGSLÖS DAG I SKOLAN! 

Hela denna jävla da var onödig kunde lika gärna suttit på busses fram å tillbaka till åre eller nått. asså nu menar jag skoldagen inte efter det. Vill inte berätta va vi gjorde för då skulle alla bara somna ^^

Skoldagen var över och jag gick med millmoe och Ebba till ringen för att köpa lite pressent! det var mkt svårt, men det gick till slut.  varför kan inte tomten fixa de där grejerna? , han som är expert! 
Åkte sen hem för att fixa inför vår "lilla julafton" som jag hade med mamma  detta år. Men morsan var inte med så det blev bara syrrorna och brur och min styvpappa, spelar ingen roll får ändå presenterna :D haah girig som jag är !

Torsad imorgon : vi ska typ bara va i aulan och fan va pinsamt få diplom! :D haha nej men det tror jag inte bara till pluggisar som har jobbat extra hårt, och jag är ju ingen sådan. upp i klass rummet för å sedan få sina betyg å en å annan lussebulle ;)  ångest för att få betygen men men... skit samma nästa år gäller!

LYCKA TILL ALLA IG BARN KRAM KRAM!


SNÖ ! och nu heter malin albert ;D

TJOHO!
 
Äntligen lite vitt på marken ! nu börjar det vankas jul ;D  eller jag vet ju att den kommer ju inte vara länge ...men men njut så länge det varar !
idag bakade vi hos johanna , peppisarna blev fina men glasyren misslyckad. choklad kakan smakade gott
imorgon ska vi fika hos droger men ingen vill! helvetes skola 
 
JAG HAR KÖPT 2 JULKLAPPAR AV 8  :D inte kul....
 
jag isabelle å klara avslutade kvällen med att gå på stan. alla affärer har öppet till klockan nio typ! perfa :)
 
Imorgon hoppas jag på pilka åkning annars fixar jag egen snö med min snökanon ! ^^

PUSS Å HEJ LEVERPASTEJ!


Det heter måndag på svenska , undra varfrö?

MONDAY 18/12
Det enda kul på hela jävla skoldagen var att spela Ukulelle :D NAJS SOM FAN JAG SKA KÖPA EN !
 
Efter skolan gick jag och millmoe till götgatan för att köpa klappar men jag hitta bara grejer till mej själv :Å
På HM mötte vi Elvis å jasmin dom var ena roliga typer ;)
 Gick sedan hem till Millmoe för att chilla, åt is choklad och mandisar. jasmin å elvis hade krig i sängen å jag fick inte va me :( jag är mobbad som vanligt  ingen vill ha mej!

SOMMAR NU TACK! fan va jag längtar till sommarn jag säger inte det bara för att vinter är kall å mörk utan att man kan göra massa grejer på sommaren som man inte kan göra på fucking vintern. orkar inte ta några exempel för jag måste snart överlämmna datorn till brur . jävla skit hoppas jag får min egna laptop!
  
GOD BAJS!    
/ Rebecca som i filmen  


Lite lång men WTF!

HELGEN I EN ÄNDA jÄVLA SMET!

hur fick jag ideén att starta en blogg? fråga inte mej det bara blev :Å alla hade varför ska ja inte ha då?
pallar inte berätta om mej själv de som känner mej vet nog allt dom behöver  ;) det kan man göra nån gång när man har något att berätta ;)

Så nu över till det roliga ! Helgen med andra ord  ^^

Fredag:  HATAR MORNAR! möter isabelle å malin på medis, småspringer till skolan med paraplyna i högstahugg ( om jag minns rätt så regna det ). Vi har Hsl ( helaskolanläser) tönigt och onödigt! man sitter mest å babblar eller som jag gjorde, sov ! så fucking skönt! vakna efter en halvtimme går till slöjden. pallar inte med slöj lärarna är ju så tråkiga så man spyyyr! träslöjd har man ju för att slippa kärringen Åsa, alla hatar henne stackars liten :P. vill påpeka att izabells å ebbas klänningar var urgulliga ( på sitt lilla eget sätt ) man måste ha sätt dom för å förstå.

.Fick julgröt till lunch men den smaka salt slemm! uuhhg!  åt bara peppar kakor som dom bjöd på . fan att man inte ska kunna äta lunch på julen!

14.00 : Dagen slut. fett skönt med helg! 
sticker direkt hem för att packa. springer ner till vermdö bussarna där busungarna står, Jessica, Milou och Anna . synd att inte malin kunde komma..:/
Bussar gör mej illamående, ush!   
När vi kommer fram så är det redan mörkt, inte kul när man ska gå igenom ett träsk :S
Villan står bara å väntar på oss!
Nathalie och jessicas morsa är hemma ja och kenneth förstås . Nathalie blir bara gulligare och gulligare ! alla vill vara med henne, kanske blir lite för mkt ibland. 

Middag
: tacos
Musik: julskiva , och nrj 
Stämmning: mysigast!  
Tema: spa och chillkväll
Närvarande: Isabelle L, Jessica, Anna, Greta, Milou och jag!

Spa uppe i badrummet:  Jacuzzin var fulld med hett vatten, stearinljusen var tända, skumpan var fyllda till kanten av glasen  och bastun var på , inget fattades jo kanske lite mer varma vatten för allt gick åt till jacuzzin :D
Bara så alla vet är jag bäst på att göra en bastu extra HET!


Läskigaminnen:
När jessicas mask började ryka för bastun var så het . när milou skar sej med rakhyveln och jacuzzin blev ett blod bad ( överdrivet) när varm vattnet tog slut ! :O

När  alla var klara såg vi på en film på bio duken :) The brake upp, den sög se den INTE!
sen såg vi Beck- flickan som bla bla bla kom ej ihåg va den  hette.  Jag somna .
Gick och la mej typ två uppe i rummet . delade säg med lammfärs!  
LÖRDAG
Vaknade av att jessicas mamma väckte oss för att julkalenderna började . hmm snällt men INTE nödvändigt en lördag. åt en riktig lördags frulle !

Åkte senare buss med mille och greta ,. greta berättade om sin släkt å det var najs ;)

Väl hemma dushade jag och bytte om . ringde madde och frågade om hon orkade åka in till stan. Det blev att jag hon och Täshie gick på götgatan och shacka en Vattenpipa hos turken. Michelle köpte senare tobak, men va fan vem vill röka blommor?! :D haha det fick gå  ändå!

Förkök/vattenpipa ho vanja , resten av kvällen var misslyckad ! såklart , va annars ?  man ska ju inte ha kul om man är under 18 år  det är ju en regel i dettta jävla land! festerna skiter sej alltid fan jävla HORA !
kanske överdriver men va fan kul att frysa häcken av sej på gullis .
ialf typ ett drog jag å bullen till terese  och chilla, men först satt vi på en mohammed resturang och laddade våra mobiler och köpte korv och pommes. Ja vi fikc ialf tina upp i radhuset i årsta och det var sköönt! foton kommer !
Kvällens citat: " Har ni el-utag  på denna restaurang?" (kryper på golvet )
Kvällens sjukaste:   01.30 
Det ringer en kille och säger att jag har beställt en dildo via nätet. han kunde min hemadress å allt! fett skarrigt :S men den har inte kommit så....:D SYND HAHA!

SÖNDAG: 07.30 ringer GREKEN till T! grrr fett arg jag blev! haha nej men de va väll lungt dom är så söta när dom pratar i telefon (a)
somnar om sen ringer min mobbe, isabelle ! hon undrar vart jag tog vägen igår. hon kom inte ihåg , hade massa minnesluckor!
gör pannkakor som inte går att vända men blir god ändå. grädden smaka pissråtta!

åker till stan 15.00 känner mej som en äcklig fjolla!  åååhh alla ska glo som små fittor!

HEM OCH DUSH Å SMINK MÄJ! SKÖNT
 möter ella vid porten . går runt på götgatan för att hitta någon människa som kan köpa tobak . men ingen verkar manad till uppdraget. vi  går hem till mej å röker på :P haha det är sant alla mådde ju piss efteråt!
Hem å äter sen däckar framför tv:n .
Dagens citat ; " va fan är vi vid Hötorget nu eller ?" By ella som var lite hög hoppas jag

detta var min längsta blogg ever hoppas jag ! PUUSSÅHEJ RERRE Å DEJ ! <3










RSS 2.0