En tonårs tanke

-"faaaan jag glömde o säga att jag såg två tjejer på en uteservgering idag,satt med filt drack vin och tre M lights på bordet!!!!!!1111 de såg inte mysigt ut, men jaaag vet att de var de. jag vill också va stoor "

16 år tjej från stockholm skickar gb inlägg till 15 år tjej från Värmdö  den 27/9-07 kl 23.49

allt för mig jag längtar efter dej (h)

SM1A FFS !

image8
                                                               @NNA OCH J0LINA

jag är lyckad

Idag hade vi ingen skola , vi gck en promenad på nån stig på  djurgården . det var skit trevligt och vi fikade vid vattnet (gröna).Vi svarade på frågorna och var mycket duktiga flickor :) Man fick motion plus en trevlig dag med klassen (halva) . Imorgon har vi ingen gympa så vi börjar ett ! galet skönt så idag blire att va uppe länge typ nattbio med några eller hyra en skön rulle . va skönt allt är när det går som man vil HAHA!
idag sa jag att jag älskade mitt liv och det har jag inte gjort på mycket länge vet inte varför men allting har gått från sämst till bäst . människor påverkar mig väldigt mycket och det är kanske därför jag känner mig så glad ( nya och gamla vänner ) . Idag ska jag njuta av livet gör det ni med  <3

Svettigt värre

Helgen börjar gå mot sitt slut och här sitter jag med en laptop i knät och chillar. Igår var det lördag och jag gick ut typ klockan nio. Jag mötte salami och Nikki vid södermalmskolan sen vandra vi ill hemköp. Vi var ute ganska länge utan att veta vad vi skule göra som vanligt. Mi mobil ringde hela tiden och jag palla inte svara. Det bev så att vi hamnade  i min lya. Jag ville inte ha fest bara lite chill med brudarna så jag ville inte bjuda in så många ( inte boys asså) Det blev massa tjaffs å jag pallar inte alla med alla människor så dom fick väll komma upp och hänga.
Efter en jävlans massa bråk och konflikter stod vi i mitt vardagsrum och dansade till Spice Girls haha :D
Sen kom lite brudar från klassen och dom satte sig med några boys i köket medans v dansa. Tur att inte grannarna kom för då hade jag vart död. eller polisen hade ju kommit då efersom dom är utan för min dörr 24/7.
Ialf det klarade sig och folk började dra sig runt halv två. Vi gick ner till BK och Sleven och baja som food sen gick vi upp till mig och tittade på STOCKHOLM BOOGEY min bästa film typ (?) Det var mysigt sen gick alla hem och jag sov hos min papi.
Idag har jag firat min farfar och fått ett ton godis ( som jag ej kmr att äta) sen bara chillat, jo städat lite från igår.
Imorgon är det skola ! fett kul
PUSSY


"SKOJA BAH"

Veckan har varit as jobbig. jag har inte "kännt mig i fas" som vissa säger. vet inte va det beror på eller jo kanske lite men men. i onsdags hade vi skolfoto så jag klippte mig dagen innan . Såklart klassfotot klart sämst (?)
efter fotot gick jag med fler hem , jag deckade i soffan jag hade fan feber!
Jag känner mig fortfarande inte helt kry men det måste jag bli tills nästa vecka.

Igår var det fredag.inte så kul...eller vi träffade lite människor i tanto, rökte vattenpipa och kasstade chilinötter på eric och marcus. ella,fanny och felicia var där och dom knasade runt. sen blev det jävligt kallt så jag å nicki stack hem till mig. nikki hoe hittade sin dröm prins den kvällen ;)

Idag lördag, ännu en helg dag . vad händer nu? nada vad jag vet ...snyft. men det slutar kanske med att vi hammnar på en "mammafest" haha. nu ska jag fixi'n me så hinner ej skriva mer HEJS

SUCKER

Idag var det måndag igen. helt klart att måndagar är tråkiga i skolan även fast vi slutar 13.25. Men jag tycker hela jävla skoldagarna är tråkiga! att umgås med klassmates är kul men det är det ända. Men det blir väll bra ialf.
Efter skolan åkte elvira och jag till stan och mötte isabelle,lammet,milou och jessica. Vi åkte till Urban och jag hittade en jacka :) nu känner jag för att köpa kläder för då mår man alltid bra . I need it to.-.
Imorgon ska vi till stan så då passar jag på att köpa lite fina grejor.
Jag fyller snart år, eller snart å snart men jag tänker posetivt. hoppas den dan blir bra.
Helgen var ialf tråkig , eller vissa saker va kul men inte nått som var värt att nämna. Nästa helg blir det krök med klassen ( typ hos william).
Nu hör jag på nyheterna att dom pratar om "nollning" dom berättar bara om tråkiga saker men det är kul om man kan kontrolera det.
Äh jo föresten igår åt mamma, jag, clara simon och sussane på en Thairestautang som var så jevlans god! plus att det såg ut som Thailand där. Vi längtade tillbaka till semestern... hoppas det blir resan i vinter.
Jag ska börja skriva mer blogg nu människor så LÄS BYE BYE BITCHES

ps- idag fick anna i klassen uppleva sin livs dröm (a)


RSS 2.0