För mycket tankar som måste ut!!!

Jag blir galen jag har för mycket tankar i skallen och dom måste uuutt! ahha crzy! Jag bara skirver de som kommer upp i hjärnan. Typ som att jag hatar att plugga när man vi  träffa vänner och träna.men men jag försöker intala mej att plugga är kul. Sen pallar jag inte med vissa personer, orkar inte! men dom får vara orkar inte bry mej om folk som gör mig låg, kanske är på väg att få en djup deprision? nej de tror jag inte, kan aldrig sjunka så lågt. Mitt nya mål är att inte bry sig, men de är svårt . visst? Tex isa och jag har ett nytt hat objekt (först var de cp barnet L) nu är de manshoran HATA! de är en player som alla "gillar" men sen när man lär känna playern så tycker man att han kan dra åt helvette. Han har inte skadat mej personligen men många av mina kompisar. Han är helt anorlunda när han e nykter men när han dricker blir han ettSvin . Han tror att han e så snygg men de är han inte, okej han ser bra ut men han e fan ingen hunk. tror han vill va en. Ne nu tycker jag han ska skärpa sig för han kommer ingen vart på sitt uppförande.SKÄRPNING!

Haha jag längtar till jobbet , haha de fett kul! Jag blir stolt över mig själv att jag nu har två jobb och klarar skolan på samma gång. men sen är de lite andra grejer jag måste ta tag i men de får bli till senare. I helgen ska jag ha stört kul och ingen sk akomma och förstöra.inte minst manshoran...DASK

Oj oj oj höll på att glömma en hyllning till min goda vän och kompanjon Isa-Iskall, du stöttar mig i vått och tort och vi ska nå vårt mål! Okej? ge aldrig upp!
BEXX</3

Hazzla

Veckorna går Snabbt som blixten! snart är det typ JU jul! :O eller snarare min födelsedag. oouuf va de ska röjas då! Hela förra veckan var jag glad,inte nått speciellt ja ni vet typ allmänt glad.kanjagvaradet? De var skönt att inte känna "jag vill inte leva" varje dag. Men helgen var najs som vanligt!
fredagen åt Hanna å jag tacos mUms! sen gick vi åt varsitt håll för att träffa polare. Jag åkte till moa där de va the gang på g att Röja.najs najs najs. föresten blanda inte vin med läsk BLÄ. Vi åkte in till söder för att gå till manshoran men dom skulle just gå så vi gick dit helt i onödan!!GRR. Men sen tvingade vi in oss på fest vid folkungagatan . massa folk mest 92:or. hah sköna grabbar från min klass, dom enda sköna grapparna där.he,he utom fritz ,järnrör och benassi. Min box försvann in i gröten *snyft.  Sen blev de tråkit så vi drog hem. jag å hanna sov skönt i hästen.

Nästa morgon va vi på TOPP NOT hehe jo men jag mådde bra . kläderna luktade drägg men de skitsamma. vi klädde på oss och gick ut bland vimlet. ååh hata folkmassor., sen träffa vi Gustav å vi gick till gamla stan. Där sluutade mina fötter att gå gjorde så fucking ont. Så jag åkte hem å mötte jessica och Isabelle å vi fikade/åtmat hos mig till hej baberibaa.
Sen senare kom phiilipe och vi åt godis å drack läsk. sen kom lite andra folk, lite galna muppar.
Kvällen slutade hos manshoran och där träffade vi alicia å dom! trevligt trevligt :) Sen drog bulle jag å jasse hem till mej å slagga .god natt

Söndag= På stan handla kläder, skitsnack i kungshallarna med jasmin å isa.hem laga mat å titta film SEEYA

"kärleken är inte en känsla utan en förmåga"

Shit längesen jag skrev ett inlägg. har haft så mycket i livet nu. För en vecka sedan hade vi nollning de var kul, haha! Helt flippade ettor( och vissa tvåor). Vi fixade oss hos mej innan vi drog till årsta. Jag å några andra hämtade ettorna vid gullmars och bandfast dom i varandra med ögonbindel. då skulle de vart bra å ha en piska. Sen fick dom komma till vår "sermoni" vi indianerna skulle frälsa dom och hövdingen skulle hålla ett tal. sen delade vi in dom i gupper. sen målade jag alla små ettor i ansiktet med en penna och ingen fick slippa undan. Sen började lekarna å alla spårade, fan va dom va svåra att hålla käft på. behövdes ton med ägg. Allt slutade med polisen och att vi fick städa men de va  la lugnt.
 
Något mer som har hänt är att jag å FAnny ska starta ett band. lookalike typ justice eller slagsmålsklubben etc. haha vi kom ju på att de inte finns några brudar som kör electro.så vi ska bli dom första riktigt stora.lovar er.

I Helgen gjorde vi väll inte så mycket lite krök (hos mig, suck) sen typ åt vi glass på nytorget och träffa en jävligt konstig gubbe.hahah prutt gubben. Sen åt vi middag hos sara de va fett gott sen s¨åg vi sex and the city filmen hemma hos lolloo! Linnea decka så några fick åka å hämta henne....suck

Idag har jag gjort världens godaste brownie puss



  nästa helg blir de peace and love ÅTERTRÄFF:D

RSS 2.0