BUSUUUNGGEE

Helgen i ett snabb drag ( NT). I Fredags hade vi skola å efter den åkte jag till stan med jessica hanna och isabelle, vi köpte världens godaste glass ( hanna köpte en bajs chokladmilkshake) . sen drog hanna till Lina å vi satt kvar å hade trevligt. Sen efter en stund åkte vi å träffa elvira med hunden hunny.På kvällen hängde ja med Maddä, tereseoch elvira . Jag lärde Terese tåg leken :)

Lördag jessica RINGER! typ tidigt men det var bara bra för dom var i bilen påväg hem till nacka å dom skulle hämta mej :) jag sprang upp å klädde på mej (allt på tio min) , åt ett äpple å drack oboy . sen jogga jag ner till slussen där jag väntade på bilen. Vi åkte och tittade på en båt som dom kanske skulle köpa , den var skit stor och najs. Sen åkte vi hem för nathalie behövde äta ( jag med ) . När vi kom hade både milou och hannu gjort sej ordning och snart satt alla vid matbordet och åt. Vi gödde hanna med all mat vi kunde hitta så hon skulle gå upp i vikt. efter tre veckor får ni se lite resultat. Sen åkte hanna till sin man i nynäshamn och vi stannade för att bygga upp studsmattan. sen tittade vi på Casino Royal ( james bond) den var najs men jag somna som vanligt i soffan.
Vi åkte bussen hem och i orminge stiger Didrik aka mackan på HAHA milou å jag märkte men jessica var lite trög ^^,  han satt med en polare och lýssna på ipod medans jag satt brevid en kille som hade as hög och dålig musik i öronen, jessica å milou sattt brevid varanda å lyssna ppå radio.
PÅ kvällen  kom bullen och vi träffade först ella och fanny vid sf och sen kautar å några andra vid min port. Jag fick rida på bullens rygg! vad vi gjorde sen är en hemlis ;) Kvällen avslutades med att vi fettade oss hos mej ( jag bullen jasmin och Nikki) dom kollade skolkatalogen från typ tio år tillbaka , haha  då var man ju söt.
B,N,J: Vilken ful emo kille ! fett fult med rosa lugg !
R: jaa vet hans frilla är galet ful.
B: HAHA men hörrni  , han  heter maja !
Sen somnade jag å bullen till eva och adam´
Söndag: tråkig grå söndag , fyfan asså! jag låg å deprimerade. men sen blev det sol och mitt humör blev bättre. Då ringer milou å frågar om hon å jessica kan komma å titta på en film dom hyrt , jag kan ju inte säga nej.
Sen ringer ella och hon kmr oxå. Det slutar med att alla hjälper mej att flytta om i rummet. det blev as bra :)
sen kommer hanna å hon mobbar mej för att jag har häng ( alla andra oxå) haha ! sen tittar vi på filmen dom hyrde.
PÅ tisdag ska vi titta på ett hus i enskede , skit fint ! ligger nära hanna :D
TAKE CARE!


SOLEEEEN!

image6HANNU BORT MED HANDEN!


Sweden aka Costa del sol

Veckan har gått ¨så jävla snabbt! herräguuda asså. I måndags försov jag mej men vi hade ändå ingen musik så det gjorde inget, vi gick till donken å käkade frukos ( pankakor med sylt). Efter skolan åkte jag till gamlastan å träffa bullen, vanja å hannu.Vi schtekte i solän. sen stack hannu och vi andra försökte desperat leta efter en glasskiosk. seriöst det finns ingen i hela sthlm ! det var sol å ingen mjuk glass :O jag tror jag dör. aja det blev en glass på pressbyron ^^
Denna vecka har vi inte haft så mycket läxor men det betyder att nästa vecka blir ett helvette. jag tror jag går å dränker mej. hoppas jag får en tegelsten på tån xD
Hela veckan har varit underbar ,vädret gör så man kommer upp på morgonen . Min vän Linn hade gått en promenad innan skolan i onsdags å jag tror jag ska göra samma sak .VÄRME I LIKE!
Hm igår var jag med cicci slynan och elvis , vi hade böghög och lekte med damsugarn ( ialf cicci).hon gjorde blåtutte på sej självHAHA.
Idag tränade jag med jessicö och sedan åkte jag hem för att hjälpa mamma med tårtan, eftersom mina hermanas fyller år idag ( tvillingar ) 23 år stora flickor. Jag är proppmätt nu och jag tror jag ska ´lägga mej och titta på en dvd.men först ska jag göra np i engelska som bullen säger finns på en killes pa (?) fattar nada men ska kolla.
Helgen ska bli bäst ( det säger mitt horoskop ) men det tvivlar jag på . hehe
CHILLA GALET NU ASSÅ ! / rärre


Mjusic


looking for a suprise

 Den här helgen lärde mej många bra saker , 1.Jag gillar att vara hemma ensam ett tag.2. Jag kan klara mej själv en helg, 3. Ha inte en oplanerad fest., 4. Åk inte till en fest åt helvette,
5. Ha inte raklödder hemma när du bjuder främmande folk.


Det var kul att lära sej av denna helg, alltså så kommer nästa helg bli galet kul (?) eller inte . Ensam hemma kommer jag inte vara men ändå jag kan ha kul ändå. Jag levde på typ donken , yoggi och blåbärsoppa hela helgen för jag orkade inte laga mat . Alltså när jag flyttar hemmifrån kommer jag vara ett fetto eller dö av svält.
Igår var det ialf lite chill hos mej ( ni får tolka det som ni vill) , jag orkar inte berätta allt ni får anta att ni var där.
Jag sov ialf tre-fyra timmar och när jag vakna lukta det "man" över hela lägenheten alltså raklödder. Men men hellre de än spya ^^,  Jessica vakna tidigt som fan å jag hade gått upp åtta för att ta ut dom sissta människorna. Jag trodde jag skulle må pyton men jag mådde fan bra ( tror för jag inte hade druckit så mkt).
Det var sol idag oxå så vi tog en promenad till donken vid slussen för där fastnar man alltid (?) why.-.
Jag gillar våren den gör mej glad, människor gör mej oxå glad :) 

Snart sommar håll ut ! / Rerre


no longer lonley

Jaag har lite tråkitt nu därför skriver jag blogg xD jag lyssnar på värsta house hoe medans jag pratar med isabelle
 i tele, hon gör en sugercake som blir hennes middag. jag har ätit as god mat ( se nedan) och känner mej fet som en ko så kommer inte äta något på ca en vecka .hennes blommor har dött å min radio har cp problem...livet leker med oss. Idag har vi lämmnat Amanda vid bussen å vi fick springa mkt för at hinna men sen när vi kom dit var det ändå lungt. Vi har bestämmt oss för att åka upp till henne och åka skidor på påsken. Sen åkte jasmin å ja hem.
*gäsp* jag är lite trött. jag måste förbereda mej för svälten. bara  frukt soppa. helg snälla kom!

PJUSSAR FRÅN RERRE

Senast sedda film:  Sprängaren
Senast köpta skiva: köper aldrig skivor
Sparar till: paris resa
Väntar på: Att bli rik ( sommaren)
Pålägg som gäller: butter
Dagens dryck: äppelcider
Senaste boken du läste: BERT
Senaste maträtten du åt: oxfilé med klyfpotatis
Senaste klädesplagget du bar: jeans och kofta
Senaste repliken du yttrade: "jag pallar inte"
Senaste personen du träffade: jasmin
Senaste personen du pratade i telefon med: älskade isabelle
Senaste personen du fick brev av: mormor
Senaste gången du sov: imorse?
Senaste saken du köpte: shorts på zara
Vad har du gjort idag: vart med polare och ätit mej fet
Gillar du svarta kläder?: ja alltid! 
Hur tidigt stiger du upp: sju
Vilken färg har du på håret: brown
Vad har du för färg på ögonen: mörka
Är du uppväxt i stan eller på landet:  CITY GIRL FFS!
Var har du ont: I ryggen som fan
Vad lyssnar du på för musik nu: p3 med juvelen
Vad tycker du om idrott: jag är beroende
Vad har du för klocka: Rolex (not)
Favoritgodis: lösgodis
Dyraste plagg du köpt: Allt är dyrt
Har du jobb: sommarjob snart
Vad fick du på ditt senaste prov: MVG i matte stolt som fan
Favoritämne i skolan: idrott å hemkunskap.

TUR DAG

Igår vare äntligen helg, eller vaddå Äntligen? det har ju vart lov hela veckan. men jag har legat hemma i influensan å inte kunnat göra nått, 39 graders feber å migrän inte kul. Men  jag klarar inte av att va hemma får galet tråkitt! måste vara med människor å vara social. klarar mej inte annars.
Elvira träffade mej å vi var hos C. vi köpte goda ballar! med ketchup å senapp på. sen vare fest hos  elvis å jag fick stå som dörrvakt , gick inte så bra men men va nykter. flera personer förstörde å var helt cp. datorn blev snodd å vi har några misstänkta ,vi tror inte på "vi snor inte på fest det gör bara horungar" man vet aldrig med människor asså. Idag fixade vi hos elvis å hon skrev en saga å bad om förlåtelse . Gud bless Sara asså ;)
min plånbok trodde jag någon hade snott men jag glömmde den på dannios pizzeria, klant som jag är.
blev så glad , å så hittade jag mina checkar oxå å då kunde jag köpa en ny foundation.hon i kassan lura mej att köpa en dyr "kudde" :P Igår kväll hade man inte kul, inget hände absolut inget det var inte så man trodde sina öron.haha kunde lika gärna suttit på donken å raggat ^^ ( gjorde lite det med Isa å Nikki)
gick sedan hem å mådde illa av donken.fyfan asså jag spyr!

Idag har jag inte gjort något speciellt, jag gick till elvira å hjälpte henne med det sissta putset . gck bra.
sen ¨kte vi till dalen å sen vidare till hannu. var låg idag vet ej varför. jag ville bara ligga begravd i en säng.
imorgon börjar alvaret igen , no more funny in my life. kmr få sjukskriva mej inom en vecka jag svär.

En bra grej: madre bokade en resa till paris, efterlängtad :) men jag måste klura ut vad jag vill se där.
Endålig grej: jag ser vårtecken men om det börjar snöa tar jag självmord.punktslut

/RÄRRE LEKER MED LIVET

RSS 2.0