BUSUUUNGGEE

Helgen i ett snabb drag ( NT). I Fredags hade vi skola å efter den åkte jag till stan med jessica hanna och isabelle, vi köpte världens godaste glass ( hanna köpte en bajs chokladmilkshake) . sen drog hanna till Lina å vi satt kvar å hade trevligt. Sen efter en stund åkte vi å träffa elvira med hunden hunny.På kvällen hängde ja med Maddä, tereseoch elvira . Jag lärde Terese tåg leken :)

Lördag jessica RINGER! typ tidigt men det var bara bra för dom var i bilen påväg hem till nacka å dom skulle hämta mej :) jag sprang upp å klädde på mej (allt på tio min) , åt ett äpple å drack oboy . sen jogga jag ner till slussen där jag väntade på bilen. Vi åkte och tittade på en båt som dom kanske skulle köpa , den var skit stor och najs. Sen åkte vi hem för nathalie behövde äta ( jag med ) . När vi kom hade både milou och hannu gjort sej ordning och snart satt alla vid matbordet och åt. Vi gödde hanna med all mat vi kunde hitta så hon skulle gå upp i vikt. efter tre veckor får ni se lite resultat. Sen åkte hanna till sin man i nynäshamn och vi stannade för att bygga upp studsmattan. sen tittade vi på Casino Royal ( james bond) den var najs men jag somna som vanligt i soffan.
Vi åkte bussen hem och i orminge stiger Didrik aka mackan på HAHA milou å jag märkte men jessica var lite trög ^^,  han satt med en polare och lýssna på ipod medans jag satt brevid en kille som hade as hög och dålig musik i öronen, jessica å milou sattt brevid varanda å lyssna ppå radio.
PÅ kvällen  kom bullen och vi träffade först ella och fanny vid sf och sen kautar å några andra vid min port. Jag fick rida på bullens rygg! vad vi gjorde sen är en hemlis ;) Kvällen avslutades med att vi fettade oss hos mej ( jag bullen jasmin och Nikki) dom kollade skolkatalogen från typ tio år tillbaka , haha  då var man ju söt.
B,N,J: Vilken ful emo kille ! fett fult med rosa lugg !
R: jaa vet hans frilla är galet ful.
B: HAHA men hörrni  , han  heter maja !
Sen somnade jag å bullen till eva och adam´
Söndag: tråkig grå söndag , fyfan asså! jag låg å deprimerade. men sen blev det sol och mitt humör blev bättre. Då ringer milou å frågar om hon å jessica kan komma å titta på en film dom hyrt , jag kan ju inte säga nej.
Sen ringer ella och hon kmr oxå. Det slutar med att alla hjälper mej att flytta om i rummet. det blev as bra :)
sen kommer hanna å hon mobbar mej för att jag har häng ( alla andra oxå) haha ! sen tittar vi på filmen dom hyrde.
PÅ tisdag ska vi titta på ett hus i enskede , skit fint ! ligger nära hanna :D
TAKE CARE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0